DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Stepmania Problém

Warning: htmlspecialchars(): charset `windows-1250' not supported, assuming utf-8 in /home/pocitac.com/htdocs/ddrforum1250/cache/tpl_MorpheusX.viewtopic_body.php on line 64

Warning: htmlspecialchars(): charset `windows-1250' not supported, assuming utf-8 in /home/pocitac.com/htdocs/ddrforum1250/cache/tpl_MorpheusX.viewtopic_body.php on line 64

Stepmania Problém
Nikca DDR portal
Newbie
Newbie

Citovat
Ahoj Všichni
Naši mi koupily Pad a Stepmaniji .Jenže po bezproblémové instalaci mě ten program nejede.Normálně se načte ,ale většina věcí je nečitelná.Ale třeba šipky jdou normálně.Vlastně i při instalaci jsem si všimla,že ta tancující postavička je celá kostičkovaná.Předtím jsem to zkoušela do tátova kompu a tam to běží všechno OK.Už jsem zkoušela stáhnout a nainstalovat i tu volně stažitelnou verzi ,ale je to to samí.Opravdu už to zkouším rozchodit dva dny a už nevím co zkusit.PS to musí zvládat určitě ,ale nejsem si jistá zda to nedělá monitor.Je to 22 LCD a neumím ho nastavit.Moc Vás prosím o radu.Děkuji všem
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele NikcaOdeslat soukromou zprávu
NX-306 DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Stepmania neni program pro koncove uzivatele, spise pro lidi co pocitacum rozumi a maji chut si hrat s jeho nastavovanima bohuzel. Problem s jeho tim ze po instalace nejede mas az 50% jeho uzivatelu. Obecne bych tipoval na problem s nekopatibilni grafickou kartou (jedna se o stary program a tudis na spouste pocitacu fungovat nebude).

Doporucil bych spise zkusit jinou tanecni hru: At jiz In The Groove (v prodeji za 849kc) nebo muzete vyzkouset ceskou tanecni hru EverStep (zdarma verze obsahuje 9 songu).
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele NX-306Odeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Sniper DDR portal
Support team
Support team

Citovat
Nikca> Tohle bych videl na problem s ovladacema. Jestli se v pocitacich nevyznas, popros nejakyho kamarada, aby se kouknul co mas za grafiku a jestli na ni nejsou novy ovladace.

NX> Az vyjde ITG pro linux zacnu ho povazovat za kvalitni soft. A co se tyce everstepu - jeste neni ani prvni finalni verze, takze ten bych tu moc nevytahoval a spis ho dodelal a vydal.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SniperOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Nikca DDR portal
Newbie
Newbie

Citovat
Děkuji ti Snipere udělala jsem co jsi mi doporučil a hra běží.Ještě jednou moc děkuji a jdu trénovat.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele NikcaOdeslat soukromou zprávu
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Uživatelé tohoto fóra doporučují produkty
rare-items.cz

Kirara DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Sniper napsal:
A co se tyce everstepu - jeste neni ani prvni finalni verze, takze ten bych tu moc nevytahoval a spis ho dodelal a vydal.

Finální Everstep se na DVD už normálně distribuuje.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele KiraraOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyAOL Instant MessengerYahoo MessengerMSN MessengerICQ
Stepmania Problém