|
Warning: htmlspecialchars(): charset `windows-1250' not supported, assuming utf-8 in /home/pocitac.com/htdocs/ddrforum1250/cache/tpl_MorpheusX.viewtopic_body.php on line 64
Warning: htmlspecialchars(): charset `windows-1250' not supported, assuming utf-8 in /home/pocitac.com/htdocs/ddrforum1250/cache/tpl_MorpheusX.viewtopic_body.php on line 64
 | hard pad + pripojeni pres klavesnici + nákres + foto + díly |  |
peterxxl
Anonymní
|
Zaslal: po, 14.listopad 2005, 20:53 |
|
 |
 |
zdravim...
9 aktivních ploch, stisk až 6-ti ploch najednou, připojení k PC přes PS2
pad je postaveny skoro cely ze zbytku, a to nasledujicich:
- překližka 85x85x1 cm - našel jsem ji na půdě - byla o něco větší, ale seříznul mi ji soused truhář
- 4cm široké pásky korku - namísto těch kobercových pásků
- lepidlo na plovoucí podlahy - od otce
- hóódně napínáčků - na mezivrstvu z pásků a na pokryvný koberec - ze šuplíku
- pokryvný koberec - 95x95 cm - starý vypelichaný ale stále sloužící - odřezky použity na vodící L-ka, abych se trefoval na šipky - půda
- jednožilové drátky 150cm - různé barvy - sklep - 10ks
- pájecí očka - otec - drátky jsem přilepil k dotykovým plochám tak jak to dělají všichni, ale kontakt nebyl idelální a po 30 písničká se téměř vždy nějaký drátek mírně poodlepil a protože byl styčná plocha poměrně malá tak šipka již nebrala tak jak měla - proto jsem si sehnal malá pájecí očka a plochu dotyku zvětšil, aby nedošlo k tomuto problému když bude výrobek hotový a zakobercovaný - musel bych ho totiž celý rozebrat jen kvůli tomu, abych kontakt přimáčkl k dotykové ploše - s pájecími očky to funguje bez chyby
- duralová deska 85x85x0,1 cm - 160Kč i se dvěma střihy - jediná věc, kterou jsem musel koupit ... bleeee
- pájecí očko- větší než předešlé a malinko jiné... použito na připojení zemnícího drátku k duralové desce ... šroubkem.. protože tady byl kontakt opravdu mizerný ... ještě horší než u těch dotykových ploch z hliníku... dlouho jsem nevěděl co s tím udělám a pak mě napadlo vyvrtk ještě jednu díru a bylo to
- cín
- kalafuna
- 12+4 vrutů ... délka asi 1cm - šířka nevim ... co jsem našl to jsem tam dal...
- 1 šroubek s matkou a podložkou pro přichycení očka zemnícího drátu
- lihová fixa - velmi užitečná věc
- klávenice PS2 vyhozená na smetišti - použit pouze vnitřek - malý plošnák 3x7cm
- gumová izolační lepící páska - na prilepení drátků k dotykovým plochám, pro svázání drátů do svazku
- trafo pájka - tomu plošňáku z klávesnice se vůbec nic nestalo i když sem to pájel pořád protože mi tam něco blblo - byly dost titěrné kontakty tak se mě to pořád spojovalo dohromady a jinej bordel...
- měřák za 99Kč z Plusu, už ho mám dlouho, nebyl koupen za tímto účelem
- pár hodin volného času
- trpělivost
- je potřeba minimum zručnosti, protože jsem hrozně levej a taky sem to zvládnul

|
Naposledy upravil peterxxl dne so, 19.listopad 2005, 20:59, celkově upraveno 6 krát. |
|
 |
|
|
 | |  |
peterxxl
Anonymní
|
Zaslal: po, 14.listopad 2005, 23:46 |
|
 |
 |
takze posilam nejake fota.... trosku horsi kvalita kvuli tomu ze uz je noc....
nakonec to teda pripojuji pres klavesnici ale uvidime kdo vi...treba z nej ten game pad zetra vymatim - z kamose....
zem ze zbytku plechu co jsem nasel ve sklepe ... ale funguje
pripojeni k PC pres elektroniku PS2 klavesnice ze smetiste ... funguje i kdyz je k PC pripojena jina USB klavesnice... jinak pro notebookaře co nemaji PS2 to jde napajet na usb klavsnici taky bez problemu.... jinak je to hrozna piplacka zjistit ktery vodice patri ke kterym pismenkum... a klavesnice umoznuje stisk 6 klaves najednou... muj pad je matice 3x3 a tak mam tech 6 najednou namapovanych na  -  -  ... ostatni smery stejne nebudu vyuzivat tak intenzivne u tech jinych tanecnich her pac sem totalni noooooob (zacatecnik - poprve jsem na tom stal na akiconu)
plochy tlacitek ... mezivrsta jsou 4cm pasky stareho koberce pridelane napinacky
hotovy pad i s kobercem ale bez eLek, ty lezi vedle
zaber ze strany, pad neni tlustsi nez 3 cm !
zabel ze strany + zaber na plosnak od klavesnice
parbaaaaa
uplne hotovy pad
-----------
reknete mi te prosim jak je to s tim XBOX gamepadem prosim
|
Naposledy upravil peterxxl dne so, 19.listopad 2005, 22:21, celkově upraveno 1 krát. |
|
 |
|
|
 | |  |
^RimmeR^
 Bot fora
|
|
|
peterxxl
Anonymní
|
Zaslal: út, 15.listopad 2005, 1:13 |
|
 |
 |
diky moc... zkusim zitra ten game pad ziskat...
btw uz tancuju...  sem si mysel ze az zejtra ale uz me to facha s tou alobalovou kulickou jak sem napsal do druheho threadu... strcil jsem si ji zezadu za kalhoty :oops: :oops: takze mam takovy ocasek.... malem jsem ted dal butterfly na 3 tlapky (sem uplnej zacatecnik, ani na conu jsem to jeste nedal) musim se vic snazit
btw2 jinak to zapojeni s klavesnici je super... nevim jestli jste to nekdo nekdy kousel ale je to bezva.. 6 tlacitek naraz + urcite levnejsi nez vsechny gamepady --- jedine ze je to trosku slozitejsi na zapojeni pac je tam hromada tech cesticek a je peklo najit ty spravny
zitra zkusim jeste nekde sehnat tu zemnici desku, abych porovnal co je lepsi... i kdyz nevim jak to posoudim kdyz na tom poradne neumim
no nic... diky a dobrou noc .. uz valim do postele
|
|
 | |  |
Bee_Boo
 Pad builder
|
Zaslal: út, 15.listopad 2005, 8:28 |
|
 |
 |
Gratz, jinak jsem koukal na ty fotky a mas to zajimavy, s tim pridratovanym clovekem nevim nevim  nepopiram ze to jde, ale jses pak vazanej, takze ti to ujede vyrves to a vubec, plus pokud budou na nejakym songu motaky tak za chvili se nehnes  Ad gamepad, vykasli se na XBoX, WerK je zmaten  proc to delat jednoduse kdyz to jde sloziteji  now the easy way:
vezmes obycejnej gamepad za 170kc z czechcomputeru, ktery uz MA USB a jednu zem, rozeberes, napajis dratky na plosnak a slozis, hotovo, zadny strihani koncovky ani nic takoveho, nemluve o tom ze XboXove gamepady jsou malinko drazsi 
|
|
 | |  |
 | |  |
Trin
 Pad builder
|
Zaslal: st, 16.listopad 2005, 23:28 |
|
 |
 |
Filip-san napsal: | No ja uz si nepamatuju kdo mi to presne rikal a v jakychze levnych knihach to ma byt... poptam se dneska na srazu otaku |
Videl jsem to treba v levnych knihach u Andela (z krizovatky par kroku smerem Mala Strana). Zaujal me, ale pak jsem koukal, ze ma jen osy + 4 tlacitka a je na gameport.
Ale pokud vam to za tech 60 korun rozdilu stoji ...
|
|
 | |  |
 | |  |
Bee_Boo
 Pad builder
|
Zaslal: čt, 17.listopad 2005, 13:43 |
|
 |
 |
Jsi si jisty tim korkem? Bude to dost tvrde, jestli na tom ale trvas tak prilepit chemoprenem extrem, to vydrzi vsecko, jen poradne odmastit tu desku predtim.
Alternativu ke korku bych volil koberec, nejaky s hustym vlasem, zatezak je sice prima ale takovy drsny, takze neco jak ma trin na padech, jestli vis, jestli ne tak proste mekky koberec
K tem plechum, mam taky moznost shanet relativne levne kusy pozinku 2000x1000x1 jenze ... strihani je drsne, chce to strihat tak aby se nekroutily kraje, takze na poradnych stolovych nuzkach, mam cloveka co mi to strihne, jenze ma cas jednou dvakrat za ctvrt roku
Takze tak 
|
|
 | |  |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
|  |