|
Warning: htmlspecialchars(): charset `windows-1250' not supported, assuming utf-8 in /home/pocitac.com/htdocs/ddrforum1250/cache/tpl_MorpheusX.viewtopic_body.php on line 64
Warning: htmlspecialchars(): charset `windows-1250' not supported, assuming utf-8 in /home/pocitac.com/htdocs/ddrforum1250/cache/tpl_MorpheusX.viewtopic_body.php on line 64
 | |  |
lady_leia
 Uživatel
|
Zaslal: út, 8.leden 2008, 17:56 |
|
 |
 |
Kdyz uz tenhle topic xsoft vytahl a ja jsem si ho precetla, tak taky prispeju
Oslovovat me muzete leia [leja], pak sklonujeme podle vzoru zena. Na te "lady" netrvam, ale zlobit se nebudu  Je tam jen jedno l, nejsem zadna leila [lejla]. Takze nepatricka pismena nepridavat, jine tvary jako leinka [lejinka], leika [lejka] a dalsi snasim dobre  Pouze na tu leilu jsem alergicka. Pokud by nekomu leia nevyhovovala, tak muze zkusit mitsuki [micuki], ta je dokonce nesklonna, takze je to jeste jednodussi  Mam radsi, kdyz se pisu s malym pismenem na zacatku, ale nijak na tom netrvam 
|
|
 | |  |
 | |  |
H-S
 Uživatel
|
|
Zaslal: so, 16.únor 2008, 15:13 |
|
 |
 |
Nahodou jsem si tohodle threadu vsiml, takze bych se mel mozna taky nahlasit, kdyz uz se tu nekdy ukazu :)
Nick H:S pouzivam v podstate jenom na internetu a v "podpisech" me tvorby, casto ale neni mozne pouzivat dvojtecku, takze vetsinou narazite na H-S. Historie vzniku neni podstatna; vim, ze je to strasne neprakticky a divny nick, ale uz jsem si zvykl a nevymenil bych ho za nic jineho uz jen proto, ze na drtive vetsine serveru je vzdy volny :))
Takze piseme H:S, rikame [Martin/Martine]; alternativni zapis H-S [čtení stejné] :-D
Slyším i na [há es], takže taky v pořádku, akorát to nikdo většinou nepoužívá, protože je to..emm...no zní to dost blbě :P
Nepouzivat snad jen cteni [h s], protoze to zni jeste hur ^^
|
|
^RimmeR^
 Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 3 z 3
|
|
|
|  |